Alda%2022.8.2019.jpg-me

Meistä

Koiraharrastusta vuodesta 1988

Koirien parissa olen kasvanut lapsuudesta asti ja ensimmäisen oman koirani, belgianpaimenkoira tervueren hankin vuonna 1989. Ensimmäisen suursnautserin hankin vuonna 1998 ja ensimmäisen kääpiösnautserin kesällä 2012. 


Koirien kanssa olen harrastanut erityisesti palveluskoiralajeja (hakua ja jälkeä) sekä pe­las­tus­koi­ra­puo­lel­la raunioita. Myös agility ja toko ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella. Näyttelyissä olen kiertänyt aktiivisesti jo 1990 luvun alussa bel­gian­pai­men­koi­riem­me kanssa ja nyt jälleen viime vuosina sekä  suursnautserimme että kää­piös­naut­se­rei­dem­me kanssa. Olen ollut mukana aktiivisesti myös seuratoiminnassa toimien mm. pal­ve­lus­koi­rayh­dis­tyk­sen puheenjohtajana (1994-2012) ja varapuheenjohtajana vuodesta 2018, koulutusohjaajana sekä aiemmin myös pe­las­tus­koi­ra­koe­tuo­ma­ri­na.


Koirien kasvatus on minulle harrastus ja pentueita teetän yleensä 1-2 vuodessa. Kasvatustyössä  tavoitteenani on kasvattaa mahdollisimman terveitä ja luonteeltaan reippaita ja luottavaisia koiria, jotka soveltuvat lenkkikaveriksi, koiraharrastuksiin, näyttelyihin ja tietysti koko perheen sydänten hurmaajaksi. Tavoitteenani on löytää jokaiselle pennulle paras mahdollinen koti ja toivon pentujen omistajien pitävän minuun yhteyttä myös koiran kasvettua aikuiseksi. Opastan mielelläni kasvattieni omistajia koiran hoidossa, trimmauksessa ja koulutuksessa.


Yh­teys­tie­dot

+358 41 756 9551

kennel@tahtitassun.fi

© Kennel Tahtitassun 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.